سال ۱۴۰۴، سرمایه گذاری برای تولید

علوم شناختی دانش چند وجهی، به عنوان یک حوزه جدید علمی در سال ۱۹۷۸ رسمیت یافت. ماهیت میان رشته ای علوم شناختی که بر گرفته از رشته های روان شناسی ، زبان شناسی، فلسفه، انسان شناسی، علوم اعصاب و هوش مصنوعی می باشد، چشم انداز گستردگی برای این علم را نشان می دهد. در ۴ آبان ماه ۱۳۹۶ به دنبال بازدید دبیر وقت ستاد علوم شناختی و فناوری ریاست جمهوری آقای دکتر کمال خرازی از دانشگاه اصفهان، ایده راه اندازی آزمایشگاه شناختی اصفهان و عقد تفاهم نامه میان دو دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی مطرح گردید. به دنبال آن راه اندازی آزمایشگاه شناختی در اصفهان، به صورت نهادی بین دانشگاهی با حمایت ستاد علوم شناختی مد نظر قرار گرفت و تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه به امضا رسید.

با امضا تفاهم نامه بین دو دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی در تاریخ اول دی ماه ۱۳۹۶، مراحل تجهیز آزمایشگاهی در دستور کار قرار گرفت. تصمیم بر آن شد شاخه پایه آزمایشگاه شناختی در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه اصفهان و شاخه بالینی آن در بیمارستان آیت اله کاشانی اصفهان دایر گردد.      

کلیه تجهیزات و دستگاه های نصب شده در آزمایشگاه با مشارکت و حمایت ستاد علوم شناختی دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان خریداری و تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۹ نصب گردید. تجهیزات در شعبه پایه آزمایشگاه شناختی شامل  دستگاه های Eye traking ، EEG , ERP،tdcs ،  ,fNIRS نرم افزارهای شناختی و تست های مداد و کاغذی  است.

دستگاه آی ترکینگ

 
دستگاه الکتروآنسفالوگرافی 
دستگاه طیف نگار مادون قرمز

شعبه بالینی آزمایشگاه شناختی در حیطه فعالیت ارزیابی بالینی ، تست های نورو سایکولوژی ، مداخلات درمانی من الجمله TMS  می باشد.

 
 

 

 

تنظیمات قالب