۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

کارگاه تشریح مغز

کارگاه تشریح مغز در تاریخ 8 اسفند ماه در آزمایشگاه شناختی برگزار شد.

در تاریخ 8 اسفند، کارگاه تشریح مغز در آزمایشگاه شناختی اصفهان برگزار شد. با حضور گسترده‌ای از شرکت‌کنندگان از افراد متخصص و دانشجویان علاقه‌مند، این کارگاه به بررسی عمیق و شیوا اجزای مختلف مغز پرداخت. مطالبی از مباحث مهم مانند ساختار مغز، عملکرد‌های مختلف آن و اختلالات مرتبط با آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شرکت‌کنندگان از تبادل نظرهای فراوان و اطلاعات به دست آمده در این کارگاه بهره‌مند شدند و تجربه‌ای فراتر از انتظار را به دست آوردند و به صورت گروهی به تشریح مغز پرداختند. این برنامه، نشان از تمایل روزافزون دانشجویان به شرکت در فعالیت‌های آموزشی و آگاهی از موضوعات علمی پیشرفته دارد.

تاریخ:
1402/12/09
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی - طبقه دوم - آزمایشگاه شناختی اصفهان
تلفن: 37935462  تلفکس: 03136683107
پست الکترونیک: